Rodgers tuší, kto poslal lietadlo s transparentom o odchode

NETKY.SK • 7 Máj 2015, 10:29 • 2 min
Rodgers tuší, kto poslal lietadlo s transparentom o odchode

LIVERPOOL - Tréner futbalistov FC Liverpool Brendan Rodgers tuší, kto počas sobotňajšieho domáceho stretnutia 35. kola najvyššej anglickej súťaže mohol poslať nad Anfield lietadlo s transparentom "Rodgers out, Rafa in" privolávajúci návrat bývalého kouča tímu Rafaela Beníteza.

slovakia

left justify in out

 

"Myslel som si, že to bol Rafov agent," vtipkoval 42-ročný severoírsky kormidelník a podľa periodika Metro už vážnejšie podotkol: "Futbal má krátku pamäť - vlani sme takmer vyhrali ligu a teraz tu máme lietadlá nad hlavami. Nič s tým nenarobíme. Som šťastný a poctený, že môžem pracovať v Liverpoole. Ako som už v minulosti povedal, s funkciou trénera v tomto klube bude vždy spájaných veľa mien."

 

Ako je známe, nie príliš oslnivá forma "The Reds" prinútila skupinu fanúšikov zorganizovať nevšedný letecký protest proti Rodgersovi, zámerom sa pochválila na Twitteri. Úradujúci vicemajster je tri kolá pred koncom Premier League 2014/2015 na 5. pozícii so štvorbodovým mankom na Manchester United.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona