Rodgers potvrdil Sterlingov odchod

NETKY.SK • 13 Júl 2015, 15:31 • 2 min
Rodgers potvrdil Sterlingov odchod

LIVERPOOL - S odchodom anglického futbalového reprezentanta Raheema Sterlinga z FC Liverpool do konkurenčného Manchestru City sa už zmieril aj tréner "The Reds" Brendan Rodgers.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťdvaročný severoírsky kouč však poprel, že motiváciou "úteku" talentovaného krídelníka či ofenzívneho stredopoliara boli ich pokazené vzťahy.

"Situácia je jednoduchá. Klub akceptoval ponuku na jeho prestup, poslednou prekážkou zostáva lekárska prehliadka. Napriek tomu, čo sa v uplynulom týždni popísalo, náš vzťah zostal veľmi silný. V tomto naozaj nie je problém," tvrdil podľa serveru eurosport.yahoo.com Rodgers na margo 20-ročného odchovanca londýnskeho Queens Park Rangers. LFC od "Citizens" prijal za Sterlinga 49 miliónov libier. 

 

Rodák z Kingstonu na Jamajke nie je jediným mladíkom opúšťajúcim Anfield, iba 18-ročný útočník Jerome Sinclair odmietol s "červenými" podpísať nový kontrakt a vyjadril nadšenie z novej kapitoly svojej začínajúcej sa kariéry. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies