Rodgers ponúkol Gerrardovi trénerskú spoluprácu

NETKY.SK • 15 Máj 2015, 15:00 • 2 min
Rodgers ponúkol Gerrardovi trénerskú spoluprácu

LIVERPOOL - Steven Gerrard dá v sobotu zbohom Anfieldu, ale dvere liverpoolskeho klubu sa pre dlhoročného kapitána nezatvoria.

slovakia

left justify in out

Potvrdili to aj slová trénera Brendana Rodgersa. "Stevenov odchod nie je na stálo. Kým som tu ja, určite nie. U mňa vždy bude mať šancu vrátiť sa. Ak si predstavuje svoju budúcnosť po americkom angažmáne v trénovaní, môžeme to spolu rozobrať," povedal Rodgers pred sobotňajším zápasom predposledného kola tejto sezóny Premier League s Crystal Palace. V poslednom zavítajú "gerrardovci" 24. mája do Stoke City.

 

"Mr. Liverpool", ako stredopoliara nazval Rodgers, nosí kapitánsku pásku na červenom drese od roku 2003, v Liverpoole strávil 17 rokov. Už je dohodnutý na pôsobení v klube severoamerickej MLS Los Angeles Galaxy. 

 

"To, čo Steven urobil pre toto mesto, nedokázal žiaden politik. Odviedol množstvo nezištnej práce pre miestne nemocnice a pre dobročinné organizácie. Ak ho považujete za dobrého futbalistu, potom vedzte, že ako človek je ešte lepší," dodal Rodgers. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies