Rodgers má v Liverpoole podporu hráčov, Lucas: Výhra patrí jemu

NETKY.SK • 28 September 2015, 12:59 • 2 min
Rodgers má v Liverpoole podporu hráčov, Lucas: Výhra patrí jemu

LIVERPOOL - Futbalisti FC Liverpool sa postavili za trénera Brendana Rodgersa a dôležitú výhru 3:2 nad Aston Villou venovali svojmu koučovi.

slovakia

left justify in out

Ten sa za predchádzajúce výsledky "The Reds" v novej sezóne ocitol pod paľbou kritiky a nahlas sa hovorilo o jeho nástupcoch.

 

Liverpoolčania v základnej zostave aj s kapitánom slovenskej reprezentácie Martinom Škrtelom vybojovali v sobotu tretie ligové víťazstvo v novom ročníku a priebežne sa usadili na ôsmom mieste v tabuľke. Rodgers po zápase uviedol, že existuje skupina ľudí, ktorí by ho radi dostali z klubu. "Určití ľudia ma tu nechcú. Ale ja sa nikam nechystám, plánujem pokračovať vo svojej práci," vyjadril sa severoírsky kormidelník.

 

Prvý gól domácich strelil už v druhej minúte James Milner, ktorý potom úspešne režíroval hru stredovej formácie. Rodgersa potešil aj Daniel Sturridge. Uzdravený anglický reprezentant zaznamenal dva presné zásahy a strelecky sa presadil prvýkrát po šiestich mesiacoch. "Nedávna kritika trénera i našich výkonov nás zomkla. Myslím, že dnes to bolo vidieť aj na trávniku. Chceme opäť vyhrávať, teraz sme k tomu urobili prvý krok," povedal Milner. Podľa Brazílčana Lucasa výhra patrila trénerovi. "Vieme, že tlak je na ňom. My sme mu chceli pomôcť tak, že budeme hrať presne podľa jeho plánov. Dnes každý z nás splnil taktické pokyny na sto percent. Výhra patrí trénerovi, výborne nás pripravil," dodal Lucas.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona