Rodgers: Liverpool a ManUtd sú najväčšie kluby v Anglicku

NETKY.SK • 21 Apríl 2015, 08:44 • 2 min
Rodgers: Liverpool a ManUtd sú najväčšie kluby v Anglicku

LIVERPOOL - Tréner futbalistov anglického klubu FC Liverpool Brendan Rodgers zaujal v pondelok názorom, podľa ktorého sú Manchester City a FC Chelsea 20 rokov za Liverpoolom.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťdvaročný severoírsky odborník sa odvážil vysloviť smelý pohľad na bohatých konkurentov v súvislosti so svojím zverencom Raheemom Sterlingom, ktorý stále nepodpísal s LFC nový kontrakt a britské médiá čoraz hlasnejšie špekulujú ako jeho budúcnosti v niektorom zo spomenutých milionárskych klubov. Rodgers je presvedčený, že Sterlingov prestup do jedného z týchto dvoch mužstiev by bol pre jeho kariéru krokom späť.


"Ak si niekto myslí, že Manchester City je väčším klubom ako Liverpool, tak sa mýli. Je to veľký projekt, ktorý si vážim, ale v tejto krajine sú len dva veľké kluby - FC Liverpool a Manchester United. Zvyšok môže akurát bojovať o to, aby mohli byť o dvadsať rokov na tejto úrovni," citoval Rodgersove slová portál goal.com.


Ako je známe, Liverpoolčania nezískajú žiadnu z trofejí tretiu sezónu po sebe. Naposledy pridali do svojej vitríny Ligový pohár v sezóne 2011/2012. V nedeľu prehrali v semifinále FA Cup-u s Aston Villou (1:2) a so súťažou sa rozlúčili.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies