Ródeo Muráň privíta opäť priaznivcov divokých koní

NETKY.SK • 13 August 2010, 12:16 • 2 min
Ródeo Muráň privíta opäť priaznivcov divokých koní

Ródeo Muráň privíta opäť priaznivcov divokých koní

slovakia

left justify in out

Už tradične po 18. raz sa zídu priaznivci divokých koní na Ródeu Muráň, ktoré sa koná dnes a sobotu (14.8.) v lokalite Peprovica pri obci Muráň v okrese Revúca. Pre najlepších jazdcov v jednotlivých disciplínach je pripravená finančná hotovosť 2310 eur.        "Privítame tu približne 16 špičkových jazdcov zo Slovenska a Maďarska," povedal TASR jeden z hlavných organizátorov Vladimír Pandula. Súťažiť sa bude v dvoch rýchlostných a troch pracovných disciplínach. Milovníci ródea sa môžu tešiť na roping open, barrel race, team penning, pole bending či cuttle penning. "Toto všetko prebehne v sobotu. Kultúrny program sa však začína už dnes večer vystúpením kapiel a nočnou diskotékou," doplnil Pandula. Ako prvá sa predstaví skupina Revers Park a hviezdou večera bude košická kapela No Name. V sobotu doobeda zahrá a zaspieva v bláznivých kostýmoch prešovská skupina Ščamba. Po ródeu sa bude žrebovať aj tombola a príhovor bude mať starosta obce Muráň Roman Goldschmidt. Návštevníkom zaspieva aj známa country speváčka Lenka Filipová. Dvojdňový program ukončí country zábava s Neznámymi a Country Limit Clubom.
      "Ródeo Muráň patrí k najstarším na Slovensku a je najväčšie. Každý rok sem príde okolo 4000 ľudí. Veríme, že ani tentoraz tomu nebude inak," dodal Pandula.
      Organizátormi ródea sú obec Muráň, reklamná agentúra Infiniti Média a ranč HP.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies