Roddick zrejme čoskoro ohlási návrat, ale len vo štvorhre

NETKY.SK • 15 Jún 2015, 15:34 • 2 min
Roddick zrejme čoskoro ohlási návrat, ale len vo štvorhre

BRATISLAVA - Americký tenista Andy Roddick možno už v najbližších hodinách prestane byť bývalým hráčom. Viaceré špecializované weby a mikroblogy - napríklad Punto de Break, Tennis Francais či Tennis World Italia - priniesli informáciu, že niekdajší líder singlového svetového rebríčka oficiálne ohlási svoj návrat, ale len vo štvorhre po boku krajana Mardyho Fisha.

slovakia

left justify in out

Podľa verifikovaného Twitteru Micka McCarvela z USA Today zvolala národná asociácia USTA tlačovú besedu s predmetnou dvojicou prostredníctvom konferenčného telefonátu a témou sú "plány na leto". Napospol prevládajú odhady, že Roddick a Fish sa predstavia už od 27. júla v Atlante a vrcholom kampane bude ich spoločný štart na newyorských grandslamových US Open od 31. augusta. 

 

Roddick a Fish chceli hrať vo štvorhre na medzinárodných otvorených majstrovstvách Spojených štátov amerických už vlani, ale takáto idea padla na tom, že prvý menovaný nesplnil podmienku v podobe trojmesačného podchytenia v antidopingovom programe WADA. Portál Tennis World vtedy s odvolaním sa na hovorcu USTA Chrisa Widmaiera informoval o prísľube udelenia voľnej karty, ak záujem pretrvá aj o rok. 

 

Tridsaťdvaročný víťaz US Open 2003 vo dvojhre Roddick zavŕšil svoju kariéru v sezóne 2012 práve na uvedenej súčasti veľkej štvorky. Odvtedy sa objavil na rôznych exhibičných, veteránskych či neoficiálnych tímových podujatiach a pôsobí aj ako odborný spolukomentátor v mediálnej sfére. V máji on a jeho manželka Brooklyn Deckerová oznámili, že čakajú prvého potomka. 

 

O rok starší bývalý siedmy hráč singlového hodnotenia Fish dosiaľ naposledy hral v marci v kalifornskom Indian Wells. Bol to len jeho druhý turnaj od augusta 2013 po opakovaných problémoch s návalmi paniky pre poruchy srdcovej činnosti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies