Rodák z Galanty Nikolas Takács a Robert Burian majú spoločný videoklip

NETKY.SK • 25 Júl 2014, 12:03 • 2 min
Rodák z Galanty Nikolas Takács a Robert Burian majú spoločný videoklip

BRATISLAVA - Slovenský spevák Nikolas Takács a producent Robert Burian majú spoločný videoklip k piesni Higher Ground.

slovakia

left justify in out

V novinke je možné vidieť rodáka z Galanty ako prezentuje pieseň na pozadí zrýchlených záberov mestského prostredia. V klipe tiež použili množstvo vizuálnych efektov. O réžiu sa postaral Anakin Fox. "Nakrúcali sme vo Viedni pri Stephansdome. Bolo to veselé, pozeralo sa na mňa veľa ľudí. Japonci si ma dokonca začali fotiť. Klip je skvelým príkladom toho, čo vznikne, keď sa spoja kreatívni ľudia a vymyslia niečo unikátne. Video sa podarilo špičkovo. Absolútne podporuje charakter skladby aj po vizuálnej stránke," prezradil Takács.

 

Okrem Roberta Buriana, známeho napríklad vďaka hitu s rapperom Egom Žijeme len raz, sa na skladbe Higher Ground podieľal aj Ivo Bič z kapely Peter Bič Project. "Som veľmi rád, že ma Robo Burian oslovil na spoluprácu, z ktorej vznikol singel Higher Ground. Je to dynamická, moderná skladba, ktorej melódiu som vytvoril na základe podkladu Roba Buriana. Spievam v nej to, čo cítim. Skladba je v angličtine, pretože slovenský jazyk je veľmi citlivý a niektoré skladby neznejú dobre v slovenskom jazyku. Ďakujem Ivovi Bičovi za to, že vytvoril skvelý anglický text," povedal 28-ročný Takács. "Nikolas je spevák, ktorý sa rýchlo adaptuje do akéhokoľvek hudobného štýlu a vie vycítiť dušu skladby. Je to príjemný človek so silnou pracovnou morálkou a odhodlaním," vyjadril sa o kolegovi Burian. 

 

Nikolas Takács zaujal verejnosť v roku 2010 v maďarskej súťaži X-Factor, v ktorej skončil na 2. mieste. Na konte má nahrávky ako Music & Soul (2012), in Time EP-1 (2014) alebo in Time EP-2 (2014). S rapperom Rytmusom spolupracoval napríklad na skladbe Zostalo ticho. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies