Rockhold sa cíti na chudnutie pristarý a smeruje do ťažšej váhovej divízie, to naštvalo Gustafssona

NETKY.SK • 20 Február 2018, 12:30 • 2 min
Rockhold sa cíti na chudnutie pristarý a smeruje do ťažšej váhovej divízie, to naštvalo Gustafssona

BRATISLAVA - Luke Rockhold nedávno povedal v jednom rozhovore, že sa cíti už pristarý na to aby chudol na svoje zápasy. Pokračovať by chcel vo váhe do 205 libier. Gustafssonovi sa to ani trochu nepáči.

slovakia

left justify in out

Alexander Gustafsson, zápasník tejto váhy hneď aj reagoval na túto správu. Na svoj instagram zavesil fotku zo zápasu proti Cormierovi. Fotka zachytáva pekný moment, keď Gustafsson triafa Cormiera do hlavy  kolenom. Treba vedieť, že Cormier a Rockhold trénujú v jednom tíme a sú veľmi dobrými priateľmi.

 

odkaz:

"Luke, tvoj tímový kolega akurát brzdí MOJU váhu, a ty si myslíš, že v našej divízií sú iba ľahké zápasy. Keď má podľa teba Romero veľké údery tak teraz naozaj pocítiš aké majú údery veľký chlapci. Chcem DC-ho ale keď ťa knokautujem to ma bude držať pri ohni. Dávaj si bacha v našej váhe, lebo ja ťa budem čakať vo dverách," odkazuje Gustafsson.

 

"Dobre načasované Alexander. Ale mám lepší nápad: nebude zápasiť s tebou ako s prvým ale so šampiónom Robertom Whittakerom. Stávajú sa aj takéto veci," promptne zareagoval Cormier.

 

Tu myslí Cormier na to, že jeho priateľ Rockhold po svojom poslednom prehratom zápase môže kludne dostať titulový zápas proti Whittakerovi, lebo podľa neho na to určite kvalitu má.

 

Cormier a Gustasson proti sebe zápasili na UFC 192. Bol to veľmi tvrdý zápas ktorý trval celých 5 kôl. Napokon vyhral Cormier. Nedávno sa k nemu mimochodom vyjadril Cormier so slovami, že zápas si schválne sťažil preto, lebo chcel dokázať to, že je dobrý aj v stoji. Keby využíval zápasnícke ťahy tak by ho hádzal celý zápas sem a tam.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies