Rockeri z Wolfmother vydajú nový album Victorious

NETKY.SK • 19 November 2015, 14:45 • 2 min
Rockeri z Wolfmother vydajú nový album Victorious

LOS ANGELES - Austrálska kapela Wolfmother plánuje vydať 19. februára album Victorious. Produkciu novinky má na starosti Brendan O’Brien, s ktorým už spolupracovali napríklad Pearl Jam, Bruce Springsteen, AC/DC, The Killers a mnohí ďalší. Formácia nahrala väčšinu skladieb v Los Angeles.

slovakia

left justify in out

Spevák a gitarista skupiny Andrew Stockdale v rozhovore pre americký magazín Billboard prezradil, že nahrávku pustil zopár známym, ktorým sa rovnako ako jemu veľmi páči.


Wolfmother vznikli v roku 2000. Prvý, eponymný album im vyšiel v roku 2005 a obsahuje aj singel Woman, ktorý formácii vyniesol cenu Grammy v kategórii Najlepší hardrockový výkon. V októbri 2009 ponúkli druhý počin Cosmic Egg a vlani v marci tretí a zatiaľ posledný album New Crown. Okrem toho majú na konte štyri EP nahrávky či single ako Dimension, Joker & the Thief alebo New Moon Rising.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona