Rockera Stevena Tylera budú operovať: Zradilo ho koleno!

NETKY.SK • 4 Júl 2013, 15:52 • 2 min
Rockera Stevena Tylera budú operovať: Zradilo ho koleno!

LOS ANGELES - Frontman americkej rockovej kapely Aerosmith Steven Tyler podstúpi na jeseň operáciu, pri ktorej mu nahradia kolenný kĺb.

slovakia

left justify in out

Pre magazín Rolling Stone prezradil, že operácia je daňou za roky vystúpení, pričom ďalšie tento rok fanúšikovia neuvidia. "Moje koleno vypovedá. Operovali mi už predný krížny väz a v novembri mi vymenia celý kĺb. Zotavovanie mi bude trvať tri či štyri mesiace," povedal.

Populárny hudobník si myslí, že samotné státie je po viacerých operáciách nôh v jeho prípade zázrakom. "Urobiť jednu z mojich otočiek bez pádu je problém. Všetky tie roky si vyžiadali daň," dodal. Kariéru však neplánuje ukončiť a budúci rok chce začať pracovať na svojom prvom sólovom albume. "Kým viem spievať, budem na pódiu. Viem, že Joe (Perry, poz. SITA) chce pokračovať. Pamätajte, keď jeden odíde, nebude to už pôvodná kapela. Ale kým Joe a ja chceme pokračovať... Pozrite, jednoducho nás baví hrať. Keď osídilia Mesiac, budeme bez pochýb hrať aj tam," dodal. Album by chcel vydať v októbri alebo novembri 2014. "Aký bude sólový album Stevena Tylera? Bude to niekoľko skladieb ako Dream On? To už je na albume Aerosmith. Hrali by to len iní ľudia. Neviem, chcem si iba užiť trochu zábavy," uvažoval Tyler. "Bude možno ťažké rozhodnúť, či piesne, ktoré napíšem, pôjdu na album Aerosmith," vyhlásil. 

Aerosmith sa na hudobnej scéne pohybujú od roku 1970, pričom debutovú eponymnú štúdiovku vydali o tri roky neskôr. Nasledovali nahrávky Get Your Wings (1974), Toys in the Attic (1975), Rocks (1976), Draw the Line (1977), Night in the Ruts (1979), Rock in a Hard Place (1982), Done with Mirrors (1985), Permanent Vacation (1987), Pump (1989), Get a Grip (1993), Nine Lives (1997), Just Push Play (2001) a album coververzií Honkin' on Bobo (2004). 

Svojim priaznivcom sa v roku 2011 pripomenuli kompiláciou hitov Tough Love: Best of the Ballads a vlani ich potešili novou štúdiovkou Music from Another Dimension!. K ich najznámejším skladbám patria Dream On, Angel, Love in an Elevator, Cryin', Crazy, Janie's Got a Gun, Jaded, Pink či úspešná pieseň I Don't Want to Miss a Thing zo snímky Armageddon (1998), v ktorej si zahrala Tylerova dcéra Liv. Skupinu tvoria Steven Tyler (spev), Joe Perry (gitara), Tom Hamilton (basgitara), Joey Kramer (bicie) a Brad Whitford (gitara).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona