Rock for People sa bude konať v Hradci Králové aj Plzni

NETKY.SK • 3 December 2014, 12:10 • 2 min
Rock for People sa bude konať v Hradci Králové aj Plzni

BRATISLAVA - Organizátori českého festivalu Rock for People oznámili, že budúci ročník sa bude konať v Hradci Králové a tiež v Plzni.

slovakia

left justify in out

Usporiadatelia 21. ročníka totiž prijali pozvanie stať sa súčasťou projektu Plzeň 2015 - Európske hlavné mesto kultúry. Informáciu potvrdili na oficiálnej webstránke www.rockforpeople.cz.

 

"Festival Rock for People zostáva v Hradci Králové vo svojej tradičnej podobe, mení sa len termín konania, a to na 4. až 6. júna. Predpredaj vstupeniek sme spustili dnes na www.ticketsforpeople.cz. Na budúci rok sa však uskutoční tiež Rock for People Europe, ktorý sa bude konať 3. až 5. júla v Plzni. Tešiť sa môžete na 'mestskú verziu' festivalu, ktorá sa bude konať v areáli depa Mestských dopravných podnikov, okolí rieky Radbuzy a komplexe bývalých papierní," objasnili organizátori. 

Festival Rock for People sa konal v rokoch 1995 až 2006 v Českom Brode. Od leta 2007 hostí obľúbené podujatie Hradec Králové. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies