Rock for People ponúkne aj množstvo českých interpretov

NETKY.SK • 14 Apríl 2015, 13:52 • 2 min
Rock for People ponúkne aj množstvo českých interpretov

PRAHA - Organizátori českého festivalu Rock for People zverejnili mená ďalších potvrdených účinkujúcich. Tentoraz do programu podujatia, ktoré sa bude konať od 4. do 6. júna v Hradci Králové, pribudli českí interpreti. V prvý deň festivalu sa predstaví napríklad pražská kapela Pipes and Pints, o deň neskôr príde Vypsaná Fixa a v sobotu vystúpia David Koller, Sto zvířat a Ting.

slovakia

left justify in out

Okrem nich sa môžu fanúšikovia a fanúšičky tešiť aj na Vojtěcha Dyka a B-Side Band. Predstavia sa 6. júna v Hradci Králové a tiež 5. júla na podujatí Rock for People Europe, ktoré sa bude konať od 3. do 5. júla v Plzni a účasť na ňom potvrdili aj Motörhead, Guano Apes, The Parov Stelar Band, The Ting Tings, Modestep, Pete Doherty, Fink, Movits!, THePETEBOX, French Films, Gomad! & Monster, The Inspector Cluzo, Triggerfinger, De Staat, Gasmac Gilmore, Scarecrow, JoyCut, Bottled in England, BRNS a No Metal in This Battle.

 

Do Hradca Králové prídu tento rok aj Faith No More, Limp Bizkit, Bastille, Julian Casablancas + The Voidz, Three Days Grace, Hollywood Undead, Asking Alexandria, We Are Harlot, Red Fang, Yellowcard, Northlane a Dead by April.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies