Robsonová sa odhlásila z Monterrey, opäť ju trápi zápästie

NETKY.SK • 26 Február 2016, 16:13 • 2 min
Robsonová sa odhlásila z Monterrey, opäť ju trápi zápästie

LONDÝN - Niekdajšia britská tenistka číslo jeden Laura Robsonová sa odhlásila z budúcotýždňového turnaja WTA International Abierto Monterrey Afirme na tvrdom povrchu v mexickom Monterrey, znova ju sužuje dlhodobo problémové zápästie dominantnej ľavej ruky.

slovakia

left justify in out

Informáciu priniesla napríklad BBC aj s dôvetkom, že 22-ročná rodáčka z austrálskeho Melbourne zatiaľ verí v štart od 9. marca v kalifornskom Indian Wells. Robsonová sa rozhodla v súvislosti s januárovými melbournskými grandslamovými Australian Open nevyužiť svoj tzv. chránený renking v podobe 58. pozície. V tejto sezóne zatiaľ hrala na troch podujatiach ITF s dotáciou 25 000 USD v Spojených štátoch amerických, vo Wesley Chapel, Sunrise ani Surprise neprešla kvalifikáciou. Vlani sa vrátila v júni po 17 mesiacoch odmlky a do konca roka stihla odohrať osem podujatí. Niekdajšia 27. žena svetového rebríčka WTA Robsonová momentálne figuruje až na 553. pozícii v hodnotení.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona