Robo Opatovský zverejnil skladbu V hlave ťa mám

NETKY.SK • 31 Máj 2016, 10:28 • 2 min
Robo Opatovský zverejnil skladbu V hlave ťa mám

BRATISLAVA - Slovenský spevák Robo Opatovský zverejnil skladbu V hlave ťa mám, ktorú už predstavil aj naživo počas koncertov.

slovakia

left justify in out

"Pieseň som napísal asi v polovici jarného turné a úžasné bolo, že som ju hneď mohol zahrať fanúšikom. Reakcie boli nad očakávania. Roztancoval som celý klub a dokonca v Prešove si tento song vypýtali ako prídavok. Som teraz teda zvedavý, ako sa skladba chytí. Dosť bolo romantických pomalých skladieb od Opatovského - to bude mojím heslom tohto leta," vyhlásil spevák.

 


O text novinky sa postaral Martin "Fefe" Žúži z kapely Hex. "S Fefem naozaj rád robím, je to úžasný textár a veľmi ústretový človek. Sám som zvedavý, ako sa naša druhá spolupráca vydarí. Nápad na pieseň prišiel hneď, celú hudbu som zložil asi za desať minút. Pesničku som si nahral do telefónu a po pár dňoch sa mi zdal hudobný motív vcelku dobrý. Refrén vznikol dokonca priamo aj so sloganom. Stále som však nebol spokojný, refrén mal dve časti a na letnú hitovku znel dosť komplikovane. Práve moji najbližší fanúšikovia ma nasmerovali k tomu, aby som refrén zjednodušil a nechal iba jeho prvú časť. Produkciu piesne si potom zobral na starosť Tomáš Löbb a Marek Rakovický z Lavagance. Veľmi sa teším, že na nahrávanie gitár prijal moje pozvanie vynikajúci Michal Bugala. Je to top muzikant a som rád, že spolupracujeme," prezradil spevák.


Novinka sa zaoberá láskou a vzťahom dvoch ľudí, ktorí si bez tohto druhého nevedia predstaviť život. "Pieseň je o tom, že keď si už na niekoho veľmi zvykneme, dokážeme mu tolerovať aj jeho občasné negatívne prejavy. Dosť často sa stretávam s tým, že ľudia povedia, 'Láska, ja si už život bez teba ani neviem predstaviť'. A o tom je skladba. Stále ťa mám v hlave a keď chvíľku nie si pri mne, som celý nesvoj. Jednoducho, neviem bez teba žiť a beriem ťa takú, aká si, aj s tvojimi malými nedostatkami. Ešte inak - chcem s tebou zostarnúť," objasnil 44-ročný interpret, ktorý plánuje tento rok na jeseň vydať album s vianočnými duetami.


Robo Opatovský debutoval v roku 1997 albumom Robert Opatovský. Nasledovali nahrávky Nebol som zlý (1998) a Pravá tvár (2000). V rokoch 2002 a 2003 žil striedavo v Japonsku a na Slovensku. Počas tohto obdobia vznikol materiál na album Prílev energie, ktorý sa na trhu objavil v roku 2003. Na konte má tiež nahrávky V tom zvláštnom sne (2005), Swing & Latin (2006) či Vianočný album (2009). Na poslednej menovanej štúdiovke sa nachádza aj dueto s Beátou Dubasovou s názvom Prvé Vianoce. V roku 2012 k nej pridal aj pokračovanie s názvom Vianočný album 2, ktorý obsahuje upravené verzie skladieb ako napríklad Santa Claus Is Coming To Town, Winter Wonderland či Driving Home For Christmas. V tom istom roku uviedol na trh aj eponymný album a predvlani štúdiovku Môj život. Minulý rok ponúkol album Robo Opatovský & Overtime.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies