Robo Opatovský trávi leto s dcérkou doma pri bazéne

NETKY.SK • 24 Júl 2015, 12:53 • 2 min
Robo Opatovský trávi leto s dcérkou doma pri bazéne

BRATISLAVA - Populárny slovenský spevák a skladateľ Robo Opatovský sa prispôsobil dcérke Hanke a trávi s ňou leto doma.

slovakia

left justify in out

„Hanka nemá rada cestu autom a celkovo cestovanie, takže tento rok nepôjdeme na dovolenku, ale kúpil som bazén, takže si tieto horúce letné dni užívame doma pri bazéne,“ povedal v rozhovore pre agentúru SITA. „Našťastie máme veľký pozemok, v dome klimatizáciu, blízko tenisový areál a aquapark, takže si to užívame. Budúci rok, keď už bude mať Hanka dva a pol roka, určite vycestujeme aj k moru,“ prezradil známy interpret, ktorý v týchto dňoch zároveň veľa koncertuje.

 

„Oddych vyvažujem prácou, často teraz hráme s mojím novým projektom Overtime, čo nás teší. Koncerty Overtime sú pre mňa vždy veľkým zážitkom, keďže spolupracujem s muzikantskou špičkou. Na bicie hrá iba 17-ročný talent Dávid Hodek, na kontrabas úžasne talentovaný Robo Ragan jr. a vystupuje s nami tiež producent a džezový klavirista Tomáš Gajlík,“ priblížil Opatovský. „Teším sa, že na naše koncerty chodí veľa ľudí a že sa naša fanúšikovská základňa stále rozrastá. Hráme poctivú akustickú muziku a ľudia, ktorí chodia na naše koncerty, to vedia oceniť, o čom svedčí aj vysoký predaj albumu Overtime,“ poznamenal spevák, ktorého srdcovkou z nového albumu je salsa s názvom Jediná. „Táto skladba každého roztancuje. Takisto sa mi páči aj nová verzia skladby od Depeche Mode People are People a veľký úspech má aj pesnička Kiss from a Rose. Blízke sú mi aj moje staršie skladby v akustických verziách - Natália, Prší či Hovorila po španielsky,“ vymenoval 43-ročný rodák z Trnavy, ktorý v lete s Overtime podľa vlastných slov odohrá ešte niekoľko koncertov na Východnom Slovensku. 

 

Fanúšikovia sa na Opatovského môžu zároveň tešiť aj na jeseň, keď plánuje vyraziť na druhú časť turné Overtime. „Už máme potvrdenú Bratislavu, Žarnovicu, Levice, Trnavu a Banskú Štiavnicu,“ uviedol spevák.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies