Robo Opatovský pokračuje v príprave vianočného albumu

NETKY.SK • 6 Máj 2016, 12:32 • 2 min
Robo Opatovský pokračuje v príprave vianočného albumu

BRATISLAVA - Slovenský spevák Robo Opatovský pokračuje v príprave ďalšieho vianočného albumu. Interpret okrem toho chystá aj turné po slovenských mestách.

slovakia

left justify in out

"Tak ako som už párkrát povedal, ja mám celý rok 2016 Vianoce. Tvorím nové autorské vianočné skladby a teším sa na duetá s umelcami, ktorých si vážim a uznávam ich tvorbu. Svoju 45 oslávim albumom s názvom Vianočné duetá a takisto vianočným turné po ôsmich mestách na Slovensku s úžasnou speváčkou Máriou Čírovou," uviedol.


Rodák z Trnavy nedávno dokončil turné, počas ktorého oslavoval 20 rokov na scéne. "Atmosféra na koncertoch bola vynikajúca, moji fanúšikovia opäť nesklamali. Som rád, že aj kapela hrala fantasticky. Určite sa do klubov o rok ešte vrátim s novým zvukom a novými pesničkami, keďže sa na budúci rok chystám vydať ďalší autorský album. Každý z tých 13 koncertov bol špecifický. Najväčšia návštevnosť bola v Novom Meste, super koncert bol v Nitre aj v Piešťanoch. Veľmi silná atmosféra bola v Košiciach. V ten deň totiž zomrel hudobný génius Prince a my sme si pár skladbami uctili jeho pamiatku. Bol to pre mňa, mojich muzikantov a verím, že aj pre fanúšikov, emotívny zážitok. Hlavne, keď sme zahrali Purple Rain. Bolo to úplne nepripravené, text som si len narýchlo našiel na webe, ale pre mňa bol ten moment nezabudnuteľný," prezradil spevák.


Fanúšikovia a fanúšičky 44-ročného interpreta sa môžu tešiť aj na videoklip k piesni V hlave ťa mám. "Som rád, že fanúšikovia poznali moju novinku Posteľné kráľovstvá a dokonca si ju so mnou aj spievali. Veľa fanúšikov si chcelo kúpiť album, kde je tento singel, no ten vyjde až na budúci rok. V druhej polovici turné som odprezentoval aj moju úplnú novinku V hlave ťa mám. Tá sa tiež ľuďom veľmi páčila, dokonca si ju pýtali ako prídavok. Som teda veľmi zvedavý, ako sa skladba chytí. Koncom mája by mala byť v rádiách a začiatkom júna by mal byť hotový aj klip," objasnil.


Robo Opatovský debutoval albumom Robert Opatovský v roku 1997. Nasledovali nahrávky Nebol som zlý (1998) a Pravá tvár (2000). V rokoch 2002 a 2003 žil striedavo v Japonsku a na Slovensku. Počas tohto obdobia vznikol materiál na album Prílev energie, ktorý sa na trhu objavil v roku 2003. Na konte má tiež nahrávky V tom zvláštnom sne (2005), Swing & Latin (2006) či Vianočný album (2009). Na poslednej menovanej štúdiovke sa nachádza aj dueto s Beátou Dubasovou s názvom Prvé Vianoce. V roku 2012 k nej pridal aj pokračovanie s názvom Vianočný album 2, ktorý obsahuje upravené verzie skladieb ako napríklad Santa Claus Is Coming To Town, Winter Wonderland či Driving Home For Christmas. V tom istom roku uviedol na trh aj eponymný album a predvlani štúdiovku Môj život. Minulý rok ponúkol album Robo Opatovský & Overtime.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies