Robo Opatovský budúci rok vydá vianočný album Duetá

NETKY.SK • 17 December 2015, 13:34 • 2 min
Robo Opatovský budúci rok vydá vianočný album Duetá

BRATISLAVA - Slovenský spevák Robo Opatovský plánuje na budúci rok vydať tretí vianočný album s názvom Duetá.

slovakia

left justify in out

Novinka by mala vyjsť celá v slovenčine a autorom všetkých skladieb bude sám interpret. Hotové má už štyri piesne, na ktorých sa podieľali speváčky Jana Kirschner, Beáta Dubasová, Monika Bagárová a Mária Čírová. "Múza ma zatiaľ, našťastie, neopúšťa a v komponovaní sa mi darí. Dokonca už mám aj tipy na speváckych kolegov, s ktorými by som si rád zaspieval. Rád by som si pozval Petra Cmorika. Viem si predstaviť aj duet s operným spevákom či speváčkou," prezradil svoje plány Opatovský a dodal, že v roku 2016 bude mať Vianoce každý deň, lebo chce skladby komponovať počas celého roka.
Z pripravovaného albumu pochádza aj dueto Vianoce, ktoré s Máriou Čírovou zverejnili koncom novembra. Videoklip má na službe YouTube už vyše 115-tisíc zhliadnutí. „Je to úžasný pocit. Pesnička sa rozohráva aj v rádiách, aj fanúšikovia na koncertoch dávajú najavo, že sa im veľmi páči. Na Facebooku máme len pozitívne komentáre a často sa objavuje slovo nádherné... To ma ako autora a interpreta veľmi teší. Určite je to aj tým, že Mária krásne naspievala svoj part a dodala skladbe jemnosť, nežnosť a interpretačnú vyzretosť,“ potešil sa spevák.


Robo Opatovský debutoval albumom Robert Opatovský v roku 1997. Nasledovali nahrávky Nebol som zlý (1998) a Pravá tvár (2000). V rokoch 2002 a 2003 žil striedavo v Japonsku a na Slovensku. Počas tohto obdobia vznikol materiál na album Prílev energie, ktorý sa na trhu objavil v roku 2003. Na konte má tiež nahrávky V tom zvláštnom sne (2005), Swing & Latin (2006) či Vianočný album (2009). Na poslednej menovanej štúdiovke sa nachádza aj dueto s Beátou Dubasovou s názvom Prvé Vianoce. V roku 2012 k nej pridal aj pokračovanie s názvom Vianočný album 2, ktorý obsahuje upravené verzie skladieb ako napríklad Santa Claus Is Coming To Town, Winter Wonderland či Driving Home For Christmas. V tom istom roku uviedol na trh aj eponymný album a vlani štúdiovku Môj život (2014). Tento rok ponúkol album Robo Opatovský & Overtime.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies