Robo Jakab vianočné sviatky vnútorne neprežíva

NETKY.SK • 26 December 2015, 13:29 • 2 min
Robo Jakab vianočné sviatky vnútorne neprežíva

BRATISLAVA – Slovenský herec Robo Jakab vianočné sviatky príliš nepreciťuje.

slovakia

left justify in out

„Ja nejako intenzívne neprežívam to, čím sa masírujú mozgy ľudí, že sú to sviatky pokoja, mieru a lásky. Myslím si, že človek by mal v týchto hodnotách žiť celý rok a nie sa napasovať iba do sviatkov. Má to snáď znamenať, že keď niekoho drgnete počas roka v obchode, tak sa mu neospravedlníte a počas Vianoc sa mu ospravedlníte dvakrát?“ opýtal sa v rozhovore pre agentúru SITA.


Známy herec sa v rámci sviatkov teší najmä na voľné chvíle. „Cez sviatky zvyčajne padne zo mňa ten stres, pretože nemám žiadne pracovné povinnosti, celý deň mám voľno a užívam si ten deň ako chcem. Aj keď som jedným z tých šťastlivcov, ktorí sa živia tým, čo ich baví a zabávajú sa svojou prácou, napriek tomu si viem užiť pokoj a voľno a to je pre mňa v týchto dňoch to hlavné. Vypnem a relaxujem,“ poznamenal Jakab.


Vôňu Vianoc herec vždy zaznamenal vďaka jedinečným pokrmom jeho babičky a mamy. „Vianoce mi vždy evokovala babkina maďarská mliečna kapustnica a kapor na koreňovej zelenine, ktorého zvykla robiť mama alebo babka. A potom oplátky s medom a cesnakom a orechy, to bolo každý rok rovnaké,“ priblížil.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies