Robíte ich bežne a pritom netušíte, ako prospievajú kráse vášho tela

NETKY.SK • 22 Júl 2022, 17:41 • 2 min
Robíte ich bežne a pritom netušíte, ako prospievajú kráse vášho tela

Snažíte sa vo svojom živote o dokonalý vzhľad, pretože považujete krásu tela za dôležitú súčasť spoločnosti? Bráni vám v plnení tohto cieľa vek a drahé estetické procedúry či kozmetika? V tom prípade máme pre vás bežné kroky, ktoré sa postarajú o váš nevšedný a dokonalý vzhľad bez starostí.

slovakia

left justify in out

Mnohé z nich pravidelne robíte, a pritom si ani neuvedomujete, ako nimi podporujete svoje vonkajšie vystupovanie a ovplyvňujete svoj výzor, často tiež psychické i fyzické zdravie. Poďme sa na ne spoločne pozrieť.

 

 

Jednoduché kroky k dokonalosti

 

Často sa za našou krásou skrýva menšie či väčšie kozmetické vylepšenie, pretože niekedy sa dajú príznaky starnutia eliminovať len invazívnejšou metódou. To však platí len do momentu, než si uvedomíme, aké jednoduché a bežné kroky v živote nás robia krajšími z vonka aj zvnútra. Aké kroky ovplyvňujú naše pocity a pomáhajú nám získať väčšie sebavedomie bez nejakej veľkej ujmy.

 

Správna starostlivosť o vaše spoločenské šaty

 

 

Všetci máme obľúbené oblečenie, či už ide o dámske džínsy, ktoré perfektne sedia, alebo tričko, ktoré v sebe ukrýva množstvo spomienok. Módne veci, ktoré milujeme, chceme nosiť čo najčastejšie, napokon aj preto, že sa v nich cítime naozaj pohodlne. Krása oblečenia a nových spoločenských šiat nie sú však trvalé, ak sa o ne správne nestaráte.

 

img

 

Správna starostlivosť je tu nevyhnutná, aby oblečenie vydržalo dlho aj napriek častému používaniu. Na čo si však dať pri takejto údržbe pozor?

 

 

Je aviváž nevyhnutnosťou?

 

Voňavé kvety, esenciálne oleje či sviežosť jari - aviváže sa postarajú o voňavý výsledok prania. Mali by sa teda vždy používať? Odpoveď na túto otázku je nie je kladná, pretože použitie aviváže môže mať na niektoré pánske alebo dámske módne predmety opačný efekt: môže byť škodlivé!

 

Napríklad strečové džínsy by nikdy nemali prísť do kontaktu s avivážou, inak sa môžu rýchlo zväčšiť. Aj športové oblečenie zo špeciálnych funkčných materiálov sa zaobíde bez voňavej prísady do prania.

 

Aviváž zlepuje vláknitú štruktúru odevov, ktorá sa používa na reguláciu vlhkosti. Ak bielizeň vyperiete bez aviváže, nemusíte sa báť, že by sa váš obľúbený kus oblečenia stal tvrdým kameňom a možno tiež oddialite kúpu náhradného čerpadla do práčky Electrolux.

 

 

Domáce bielenie zubov

 

img

 

Kľúčom k väčšiemu úspechu a šťastiu môžu byť aj žiarivo biele zuby. Zdravé zuby a dobrý pocit v ústach sú predsa dôležité pre vašu celkovú pohodu. Starostlivosť o chrup a zubné ošetrenia však nie sú len pre zdravie, ale aj pre estetiku. Pretože väčšina ľudí chce rovnomerné a žiarivo biele zuby a dokonalé zuby tiež považujú za atraktívne pre ostatných.

 

Dobrou správou je, že dnes si tento luxus môžete zaistiť jednoduchým bielením zubov v domácom prostredí. Ide o špeciálne bieliace pásiky, ktoré si aplikujete na prednú časť zubov a v priebehu 30 minút si obsahom aktívnych látok zubnú sklovinu bez pozornosti okolia vybielite.

 

Doplňte to o pravidelné čistenie zubov a spolu s krásnymi šatami budú biele zuby tou najkrajšou ozdobou vášho tela, ktorá sa hodí na každú príležitosť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies