Robinho s Marcelom späť v brazílskej reprezentácii

NETKY.SK • 5 Marec 2015, 18:30 • 2 min
Robinho s Marcelom späť v brazílskej reprezentácii

SAO PAULO - Útočník Robinho a ľavý bek Marcelo sú nazad v kádri brazílskej futbalovej reprezentácie na blížiace sa prípravné stretnutia proti Francúzsku a Čile.

slovakia

left justify in out

"Robinho hral v ostatnom čase dobre a je to signál aj pre ďalších hráčov. To je veľmi dôležité. Snažíme sa sledovať toľko hráčov, koľko sa dá," povedal kouč Brazílie Dunga.

 

Marcelo nebol v nominácii od prvých prípravných duelov po skončení vlaňajších majstrovstiev sveta. Tridsaťjedenročný Robinho sa "chytil" doma v Brazílii v drese FC Santos, kde hosťuje z AC Miláno. Naposledy hral v národnom tíme v októbri minulého roka. V brazílskom kádri nechýbajú hviezdy ako Neymar, David Luiz, Thiago Silva či Oscar. 

 

"Kanárici" sa vo štvrtok 26. marca predstavia na Stade de France v Paríži proti domácim Francúzom a o tri dni neskôr si na Emirates Stadium v Londýne zmerajú sily s Čiľanmi. Duely poslúžia Brazílčanom ako príprava na júnový šampionát Copa América. Brazília hrala naposledy v novembri, keď bez Robinha a Marcela zdolala Turecko (4:0) aj Rakúsko (2:1). 


Nominácia brazílskej futbalovej reprezentácie na marcové prípravné stretnutia proti Francúzsku (26. 3.) a Čile (29. 3.): 
Brankári: Jefferson (Botafogo), Marcelo Grohe (Gremio), Diego Alves (Valencia/Šp.) 
Obrancovia: David Luiz, Thiago Silva, Marquinhos (všetci Paríž Saint-Germain/Fr.), Miranda (Atlético Madrid/Šp.), Fabinho (AS Monaco/Fr.), Marcelo (Real Madrid/Šp.), Filipe Luís (FC Chelsea/Angl.), Danilo (FC Porto/Portug.) 
Stredopoliari: Luiz Gustavo (VfL Wolfsburg/Nem.), Fernandinho (Manchester City/Angl.), Elias (Corinthians), Souza (Sao Paulo), Oscar, Willian (obaja FC Chelsea/Angl.), Roberto Firmino (Hoffenheim/Nem.) 
Útočníci: Neymar (FC Barcelona/Šp.), Philippe Coutinho (FC Liverpool/Angl.), Diego Tardelli (Šan-tung/Čína), Robinho (Santos), Douglas Costa (Šachtar Doneck/Ukr.) 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies