Robinho mieri za Scolarim do čínskeho Kuang-čou

NETKY.SK • 16 Júl 2015, 12:45 • 2 min
Robinho mieri za Scolarim do čínskeho Kuang-čou

PEKING - Brazílsky futbalista Robinho mieri do Číny, kde sa na šesť mesiacov upísal tamojšiemu úradujúcemu majstrovi Kuang-čou Evergrande. V klube sa opäť stretne s krajanom a hlavným trénerom Luizom Felipe Scolarim.

slovakia

left justify in out

Meno bývalého hráča Realu Madrid, Manchestru City či AC Miláno, ktorý po tretí raz odchádza z FC Santos, spájali médiá s možným pôsobením v al-Džazíre v SAE. Napokon však zakotvil v najvyššej čínskej súťaži, kde si oblečie dres štvornásobného majstra krajiny. Tridsaťjedenročný útočník hral za národný tím na uplynulom juhoamerickom šampionáte Copa America, kde "kanárici" nečakane vypadli už vo štvrťfinále po jedenástkovom rozstrele s Paraguajom.

 

Kuang-čou, víťaz ázijskej Ligy majstrov z roku 2013, angažoval v júni na post hlavného trénera skúseného brazílskeho odborníka Scolariho, ktorý vo funkcii nahradil odvolaného Taliana Fabia Cannavara.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies