Robin van Persie smeruje do Fenerbahce Istanbul

NETKY.SK • 9 Júl 2015, 10:17 • 2 min
Robin van Persie smeruje do Fenerbahce Istanbul

ISTANBUL - Odchod holandského futbalistu Robina van Persieho z Manchestru United je čoraz pravdepodobnejší.

slovakia

left justify in out

Podľa webu Sky Sports sa 31-ročný zakončovateľ už dohodol na podmienkach zmluvy na štyri roky s tureckým tímom Fenerbahce Istanbul. Pred definitívnym uzatvorením prestupu je potrebné doladiť ešte niekoľko detailov a hráč musí absolvovať aj lekársku prehliadku. Manchester dostane za Van Persieho údajne odstupné 6,5 milióna eur, útočník má na Old Trafforde zmluvu ešte na jeden rok.


Rodák z Rotterdamu prišiel do tímu United v roku 2012 z Arsenalu Londýn za 22,5 milióna libier, za "červených diablov" odohral celkovo 105 zápasov a dal 57 gólov. Uplynulá sezóna pod vedením Louisa van Gaala mu nevyšla, čo umocnilo špekulácie o jeho odchode z Manchestru. V Premier League strávil Van Persie celkovo jedenásť sezón. Ak sa jeho prestup dotiahne, bude druhým hráčom United, ktorý prestúpi počas leta do Fenerbahce. Už skôr sa do Turecka sťahoval portugalský reprezentant Nani.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies