Robin Thicke zverejnil videoklip k piesni Still Madly Crazy

NETKY.SK • 3 Júl 2014, 13:54 • 2 min
Robin Thicke zverejnil videoklip k piesni Still Madly Crazy

LOS ANGELES - Americko-kanadský spevák Robin Thicke zverejnil videoklip k piesni Still Madly Crazy. Tridsaťsedemročný interpret si v novinke nezahral, na miesto neho je v klipe možné vidieť a počuť päť chlapcov a päť dievčat v slávnostných šatách aj ako jedia tortu, s ktorou sa na záver videa začnú ohadzovať. O réžiu sa postaral Dan Gedman.

slovakia

left justify in out

Pieseň Still Madly Crazy pochádza z albumu Paula, ktorý spevák vydal 1. júla. Nahrávku pomenoval po manželke Paule Patton, ktorá ho vo februári opustila. Zo štúdiovky obsahujúcej dovedna 14 skladieb pochádza aj prvý singel Get Her Back. 

 

 

Robin Thicke debutoval v roku 2003 albumom A Beautiful World, po ktorom nasledovali nahrávky The Evolution Of Robin Thicke (2006), Something Else (2008), Sex Therapy: The Session (2009), Love After War (2011) a Blurred Lines (2013). S poslednou menovanou sa mu podarilo dobyť americký aj britský rebríček, pričom z nej pochádza aj jeho najúspešnejší hit Blurred Lines, na ktorom spolupracovali aj T.I. a Pharrell Williams. Thicke a Patton tvorili pár od roku 1991, zosobášili sa 11. júna 2005 a v apríli 2010 sa im narodil syn Julian Fuego. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies