Robin Thicke pripravuje nový album

NETKY.SK • 23 Máj 2014, 10:52 • 2 min
Robin Thicke pripravuje nový album

LOS ANGELES - Americko-kanadský spevák Robin Thicke vydá 1. júla nový album. Tridsaťsedemročný rodák z Los Angeles to oznámil prostredníctvom krátkeho videa, ktoré zverejnil prostredníctvom služby Instagram.

slovakia

left justify in out

Názov jeho siedmej štúdiovky však zatiaľ nie je známy. Thicke už z novinky vydal singel Get Her Back, ktorý predstavil minulú nedeľu na udeľovaní Billboard Music Awards. Skladbu podľa všetkého zložil pre svoju manželku Paulu Patton, ktorá ho vo februári opustila.

 

Robin Thicke debutoval v roku 2003 albumom A Beautiful World, po ktorom nasledovali nahrávky The Evolution Of Robin Thicke (2006), Something Else (2008), Sex Therapy: The Session (2009), Love After War (2011) a Blurred Lines (2013). S poslednou menovanou sa mu podarilo dobyť americký aj britský rebríček, pričom z nej pochádza aj jeho najúspešnejší hit Blurred Lines, na ktorom spolupracovali aj T.I. a Pharrell Williams. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona