Robin Thicke dostal pokutu za hlasnú hudbu na párty

NETKY.SK • 3 September 2014, 13:20 • 2 min
Robin Thicke dostal pokutu za hlasnú hudbu na párty

LOS ANGELES - Americko-kanadský spevák Robin Thicke dostal pokutu za hlasnú hudbu na párty vo svojom dome v Los Angeles.

slovakia

left justify in out

Stalo sa tak počas uplynulého víkendu, keď sa spevákovi susedia sťažovali na prílišný hluk a následne zavolali policajtov. Tridsaťsedemročný interpret bol údajne v čase ich príchodu opitý a správal sa k nim pohŕdavo. Hudbu síce stíšil, no keď odišli, znova ju dal hlasnejšie. Policajti sa však vrátili a dali mu pokutu. Údajne pritom šlo už o druhý podobný incident v priebehu jedného týždňa.

 

Robin Thicke debutoval v roku 2003 albumom A Beautiful World, po ktorom nasledovali nahrávky The Evolution Of Robin Thicke (2006), Something Else (2008), Sex Therapy: The Session (2009), Love After War (2011), Blurred Lines (2013) a Paula (2014). S predposlednou menovanou sa mu podarilo dobyť americký aj britský rebríček, pričom z nej pochádza aj jeho najúspešnejší hit Blurred Lines, na ktorom spolupracovali aj T.I. a Pharrell Williams. Najnovší album pomenoval po manželke Paule Patton, ktorá ho vo februári opustila. Thicke a Patton tvorili pár od roku 1991, zosobášili sa 11. júna 2005 a v apríli 2010 sa im narodil syn Julian Fuego. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies