Roberto Carlos verí Nemcom, je zvedavý na Španielov

NETKY.SK • 15 Jún 2014, 12:29 • 2 min
Roberto Carlos verí Nemcom, je zvedavý na Španielov

SAO PAOLO - Bývalý futbalový obranca Roberto Carlos pasuje nemecký výber na majstrovstvách sveta v Brazílii do úlohy favorita.

slovakia

left justify in out

"Nemci mali vždy silný tím. Uvidíme však, ako sa vyrovnajú so stratou Marca Reusa," uviedol pre nemeckú agentúru SID brazílsky majster sveta z roku 2002 v súvislosti so zranením stredopoliara nemeckého Dortmundu v prípravnom súboji s Arménskom.

 

"Dôležitý bude pre nich úvodný zápas proti Portugalsku. Víťazstvo by Nemcom veľmi pomohlo a správne ich naštartovalo," vyhlásil 41-ročný Brazílčan, ktorý sa preslávil exportnými strelami z väčších vzdialeností. Nemci nastúpia proti Portugalčanom v pondelok o 18.00 h SELČ v Salvadore. "Nemecko je jedným z favoritov, spolu s Brazíliou, Argentínou, Holandskom a Talianskom," skonštatoval bývalý obranca Realu Madrid a na margo výbuchu obhajcov titulu Španielov v úvodnom súboji s Holanďanmi (1:5) dodal: "Som zvedavý, ako Španieli zareagujú po takomto zbabranom zápase." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies