Roberto Carlos sa vracia do Realu

NETKY.SK • 14 Január 2016, 13:16 • 2 min
Roberto Carlos sa vracia do Realu

MADRID - Dobré holuby sa vracajú - do futbalového Realu Madrid.

slovakia

left justify in out

Po nedávnom uvedení Zinedina Zidana do funkcie trénera A-tímu je na spadnutie aj príchod ďalšej legendy Roberta Carlosa. Štyridsaťdvaročný Brazílčan podľa denníka Marca rokoval s vedením "bieleho baletu" o svojej pozícii v štruktúrach klubu a čoskoro by mal poznať výsledok. Môže byť funkcionárom alebo asistentom kouča.


"Pracovať v Reale Madrid by bolo pre mňa cťou. Mal som stretnutie s predstaviteľmi klubu a v piatok by som mal vedieť, na čom som. Chcem sa učiť od Zinedina Zidana a pomáhať mu s tréningami. Mohol by som od neho získať mnoho cenných poznatkov," uviedol majster sveta 2002, ktorý naposledy trénoval indický tím Dillí Dynamos.


Roberto Carlos hráčsky pôsobil v Reale v rokoch 1996 - 2007 a na ľavom kraji obrany bol súčasťou prominentných Galácticos spoločne so Zidanom, Luísom Figom, Davidom Beckhamom, krajanom Ronaldom, Walterom Samuelom, Raúlom či Ikerom Casillasom v rôznych sezónach. S tímom trikrát vyhral Ligu majstrov a štyrikrát domácu najvyššiu súťaž.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies