Roberto Carlos: Môžem do Realu Madrid priviesť Neymara

NETKY.SK • 15 Január 2016, 18:43 • 2 min
Roberto Carlos: Môžem do Realu Madrid priviesť Neymara

MADRID – Legenda Realu Madrid Roberto Carlos rokuje so španielskym klubom o jeho návrate na San Bernabeu. Nový tréner Zinedine Zidane by ho mal opäť rád vedľa seba.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťdvaročný bývalý obranca Bieleho baletu strávil v klube 11 úspešných sezón a niekoľko rokov hral po boku súčasného trénera Zinedina Zidana. Carlos ukončil aktívnu futbalovú kariéru v roku 2012 a následne si skúsil trénerskú funkciu v ruskom klube Anži Machačkala, avšak bez väčšieho úspechu.

 



"Stretol som sa s predstaviteľmi Realu Madrid a rokovali sme o mojej budúcnosti v klube," povedal Carlos pre Punto Pelota. "Bolo by mi cťou pracovať s klubom a výsledok rokovaní sa dozvieme v piatok."

Počas tohto rozhovoru však Brazílčan povedal niečo, čo by mohlo spôsobiť naozaj veľký rozruch vo futbalovom svete. Bývalý brazílsky reprezentant je presvedčený, že by so sebou dokázal do tímu priviesť hviezdu Barcelony Neymara!

 



"Môžem do Realu Madrid priviesť Neymara," povedal Carlos. "Je ešte stále veľmi mladý a som si istý, že na budúci rok bude Zlatá lopta patriť jemu."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies