Róbert Vittek si koniec kariéry nepripúšťa

NETKY.SK • 3 August 2013, 13:58 • 2 min
Róbert Vittek si koniec kariéry nepripúšťa

BRATISLAVA - Futbalista verí, že má pred sebou ešte krásnych päť futbalových rokov.

slovakia

left justify in out

Slovenský futbalový reprezentant Róbert Vittek sa po zranení postupne vracia do tréningového procesu. Tridsaťjedenročný útočník si privodil nepríjemné zranenie nohy ešte vo februári počas prípravného zápasu Slovenska proti Belgicku a odvtedy pauzuje. Vo štvrtok však absolvoval prvý tréning s rezervným tímom Slovana Bratislava. 

"Absolvoval som ho bez problémov, takže som veľmi spokojný, ale... Je to iba začiatok môjho návratu, ešte potrebujem nejaký čas," povedal Vittek v rozhovore pre denník Šport. 

Smerovanie jeho futbalovej kariéry je však nateraz otázne. V máji sa mu skončila zmluva s tureckým Büyüksehirom Belediyesim, a tak sa bude musieť pred novou sezónou poobzerať po novom pôsobisku. "Tým, že mužstvo vypadlo z ligy, pričom ja som pre zranenie nenastúpil ani na jeden zápas, bolo akékoľvek pokračovanie spolupráce pre obe strany bezpredmetné. Na druhú ligu som bol pridrahý pre klub a tým to zhaslo. Odvtedy som voľný hráč," uviedol pre Šport skúsený zakončovateľ a dodal: "Snažím sa myslieť iba na to, aby som trénoval a bol zdravý a verím, že do konca prestupového obdobia sa nájde záujemca o moje služby. Nerozmýšľam nad tým, že toto by bola super krajina pre mňa, že tento futbal mi vyhovuje, že toto chcem a toto nie."

Podľa vlastných slov o prípadnom prerušení alebo ukončení kariéry vôbec neuvažuje. "Také niečo si nepripúšťam. Verím, že mám pred sebou ešte krásnych päť futbalových rokov," dodal v rozhovore Vittek, ktorý v minulosti obliekal v Turecku aj dres Ankaragücü či Trabzonsporu



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies