Róbert Varga bude obliekať dres Nových Zámkov

NETKY.SK • 26 Máj 2017, 11:09 • 2 min
Róbert Varga bude obliekať dres Nových Zámkov

NOVÉ ZÁMKY - Hokejový útočník Róbert Varga sa síce dohodol na pokračovaní spolupráce s MHC Martin, v Turci však napokon nebude hrať. V novom ročníku najvyššej súťaže si bude obliekať dres Nových Zámkov.

slovakia

left justify in out

"Hneď po úspešnej sezóne som sa dohodol v Martine na predĺžení zmluvy, ale vzhľadom na vzniknutú situáciu v klube som sa rozhodol, že by bolo lepšie začať riešiť niečo iné. Ozval sa mi agent, že je možnosť ísť do Nových Zámkov, čomu som sa veľmi potešil. Chcem čo najlepšie zapadnúť do tímu a na ľade odovzdať vždy maximum, aby som mužstvu pomohol čo najviac," povedal po podpise zmluvy podľa klubového webu Róbert Varga.

Dvadsaťdvaročný útočník je odchovanec hokeja v bratislavskom Ružinove. Hral už aj v Trnave, vo Fínsku pôsobil v juniorskom tíme Vaasan Sport. V minulej sezóne v drese MHC Martin v 54 stretnutiach nazbieral 30 bodov (15+15).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona