Robert Redforf stále žije, správy o jeho smrti boli zlý žart

NETKY.SK • 1 Január 2016, 10:41 • 2 min
Robert Redforf stále žije, správy o jeho smrti boli zlý žart

NEW YORK - Robert Redford žije a je v poriadku, povedala vo štvrtok jeho hovorkyňa Cindy Bergerová. Správu na Twitteri, podľa ktorej hrdina filmu Butch Cassidy a Sundance Kid zomrel, označila za "zlý žart", informovala tlačová agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Na Twitteri sa vo štvrtok na chvíľu objavili posledné pocty pre Roberta Redforda: reagovali na príspevok, ktorý údajne prišiel z britskej televíznej stanice Sky News. Ten uvádzal, že 79-ročný herec zomrel po páde z golfového vozíka v juhokalifornskom pobrežnom meste Santa Monica.


Falošná správa sa na Twitteri objavila ako Sky Breaking News, teda od zdroja, ktorý v minulosti oznámil úmrtie ďalších celebrít, ktoré v skutočnosti nezomreli. "Toto je zlý žart. Práve som s ním hovorila a nie je na tom ani zamak pravdy," povedala hovorkyňa Bergerová. Podľa jej slov je herec v poriadku a posledný deň roka trávil vo svojom domove.


Fáma o Redfordovom úmrtí sa rýchlo šírila na Twitteri počas približne 15 minút. Príspevky, ktoré na ňu reagovali, vyjadrovali smútok a nazývali údajne zosnulého herca "ikonou" filmu a "fešákom". Redford, ktorý nemá konto na Twitteri ani na Instagrame, správu nijako nekomentoval, dodala agentúra Reuters.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies