Robert Plant vystúpi 23. júla v Brne

NETKY.SK • 4 Február 2015, 13:07 • 2 min
Robert Plant vystúpi 23. júla v Brne

BRATISLAVA - Britský spevák Robert Plant vystúpi 23. júla v Brne.

slovakia

left justify in out

Hudobník sa predstaví spolu s kapelou The Sensational Space Shifters v hale Rondo. "Vstupenky v cenách od 990 do 1390 korún (v prepočte približne od 36 do 50 eur, pozn. SITA), budú v predaji od 5. februára od 9:00 v sieti Ticketpro," uviedol Petr Novák z usporiadateľskej agentúry Live Nation.

 

Šesťdesiatšesťročný Robert Anthony Plant sa preslávil v legendárnej kapele Led Zeppelin, s ktorou vydal deväť štúdiových albumov. Rozpad jednej z najlepšie predávaných kapiel sveta prišiel v roku 1980 so smrťou bubeníka Johna Bonhama. Plant počas sólovej kariéry spolupracoval napríklad so skupinami ako Priory of Brion, Strange Sensation alebo Band of Joy, s bývalým gitaristom Led Zeppelin Jimmym Pageom či so speváčkou Alison Krauss. Prvú sólovú štúdiovku Pictures At Eleven vydal v júni 1982 a zatiaľ posledný počin Lullaby And... The Ceaseless Roar, na ktorom sa podieľali The Sensational Space Shifters, uviedol na trh vlani. Album Raising Sand (2007), ktorý nahral so 43-ročnou Krauss, získal v roku 2009 päť cien Grammy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona