Róbert Pich: Zatiaľ neviem, či zostanem vo Vroclave

NETKY.SK • 18 Máj 2016, 09:01 • 2 min
Róbert Pich: Zatiaľ neviem, či zostanem vo Vroclave

VROCLAV - Slovenský krídelník v službách poľského futbalového klubu Slask Vroclav Róbert Pich zatiaľ nevie, či sa po skončení tejto sezóny vráti do materského 1. FC Kaiserslautern. Dvadsaťsedemročný rodák zo Svidníka hosťoval v jarnej časti z nemeckého tímu vo svojom niekdajšom poľskom pôsobisku, Slask má po skončení hosťovania možnosť získať Slováka znova natrvalo.

slovakia

left justify in out

"Ťažko sa mi o tom hovorí. V tejto chvíli naozaj neviem," vyhlásil Pich pre portál sportowefakty.wp.pl. Bývalý hráč Žiliny či Banskej Bystrice pomohol vroclavskému klubu v jarnej časti sezóny ku konečnému 10. miestu. Slask ukončil sezónu triumfom 3:2 nad Górnikom Leczna. "Myslím si, že sme stretnutie dobre rozbehli, rýchlo sme strelili gól. Protivník však odpovedal a vyrovnal. Po prestávke sme odskočili súperovi na rozdiel dvoch gólov a vo zvyšku duelu sa nám už hralo dobre. V poslednom domácom zápase v sezóne sme sa chceli s fanúšikmi rozlúčiť víťazstvom a to sa nám aj podarilo," doplnil Róbert Pich.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona