Róbert Pich: Verím, že sa mi čoskoro podarí skórovať

NETKY.SK • 11 Marec 2015, 10:48 • 2 min
Róbert Pich: Verím, že sa mi čoskoro podarí skórovať

VROCLAV - Poľský futbalový klub Slask Vroclav ešte v roku 2015 nezvíťazil v súťažnom stretnutí. Jeden z trojice slovenských hráčov v kádri mužstva Róbert Pich verí, že Slask čoskoro nepriaznivú sériu zlomí.

slovakia

left justify in out

"Nie sme šťastní z tejto situácie. Nemôžeme sa vždy vyhovárať na to, že hráme dobre, a nezískavame body. Musíme veriť v to, čo robíme, že príde zápas, v ktorom zvíťazíme a potom sa všetko pohne smerom dopredu. Vo futbale sa niekedy stáva, že sa nedarí zvíťaziť," povedal 26-ročný rodák zo Svidníka v rozhovore pre portál sportowefakty.pl.

 

Pich strelil v tejto sezóne v lige šesť gólov, na presný zásah však čaká od 18. októbra minulého roka. "Potrebujem sa už strelecky chytiť. Taktiež musíme vyhrať nejaký zápas, aby sa nám hralo lepšie a mohli sme dosiahnuť nejakú víťaznú sériu. Chcel by som dávať góly v každom zápase. Teraz sa mi to dlhšie nedarí, čo sa mi už dávno nestalo. Verím, že sa mi čoskoro podarí skórovať a postupne bude gólov viac," doplnil Pich, ktorý do Poľska zamieril z MŠK Žilina počas zimnej prestávky v sezóne 2013/2014.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona