Róbert Pich bude na jar hosťovať v Slasku Vroclav

NETKY.SK • 9 Február 2016, 13:48 • 2 min
Róbert Pich bude na jar hosťovať v Slasku Vroclav

VROCLAV - Slovenský futbalista Róbert Pich napokon strávi jarnú časť aktuálnej sezóny 2015/2016 na hosťovaní z nemeckého 1. FC Kaiserslautern vo svojom niekdajšom klube Slask Vroclav.

slovakia

left justify in out

Ešte pred niekoľkými dňami všetko nasvedčovalo tomu, že 27-ročný rodák zo Svidníka bude na jar pôsobiť v Kaiserslauterne. Pich absolvoval s "čertmi z Betzenbergu" kompletnú zimnú prípravu a tréner Konrad Fünfstück priznal, že s hráčom počíta. "Pich zažil s naším tímom prvú poriadnu prípravu a stal sa pevnejšou súčasťou mužstva. Máme k sebe čoraz bližšie," vyhlásil nedávno Fünfstück podľa portálu allgemeine-zeitung.de.


Pich v auguste minulého roka prestúpil do krajiny úradujúcich majstrov sveta práve zo Slasku. Na jeseň však nedostával dostatok príležitostí. Slovenský futbalista odohral za Kaiserslautern v II. bundeslige iba štyri zápasy. "Samozrejme, chcel by som hrávať. Čakám, čo na to povie tréner. Ak sa vyjadrí, že chce, aby som zostal, tak nebudem nikam odchádzať," vyhlásil Pich v nedávnom rozhovore pre agentúru SITA.


Po skončení hráčovho jarného hosťovania má vroclavský klub možnosť získať Slováka znova natrvalo. "Róbert bol jedným z našich najväčších transferových cieľov. Museli sme však byť trpezliví, nevedeli sme, ako to s ním napokon v Nemecku dopadne. Predstavitelia Kaiserslauternu dlho zvažovali, či ho uvoľnia. Absolvoval s nemeckým tímom zimnú prípravu, takže o jeho stav nemáme strach. Sme radi, že sa nám ho podarilo získať naspäť. Róbert Pich týmto krokom pomôže nám aj sebe. Stále má totiž šancu zahrať si na ME 2016," vyhlásil pre oficiálnu stránku Slasku prezident klubu Pawel Zelem.


Pich doteraz nastúpil za vroclavský klub v 65 stretnutiach. Zaznamenal 14 gólov a osem asistencií.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies