Robert Pattinson si v Austrálii užíval anonymitu

NETKY.SK • 9 August 2014, 09:53 • 2 min
Robert Pattinson si v Austrálii užíval anonymitu

USA - Britský herec Robert Pattinson si počas nakrúcania svojej aktuálnej snímky Tulák (2014) užíval anonymitu.

slovakia

left justify in out

Film, v ktorom si zahral po boku Guya Pearca totiž nakrúcali v odľahlom mestečku Marree v štáte Južná Austrália. Filmový štáb na sedem týždňov navyše prevýšil počet obyvateľov tejto obce.

 

"Páčila sa mi anonymita. Nič tam nebolo. Nikdy som nenakrúcal na takom mieste, kde celé míle a míle nebolo nič," uviedol pre denník London Evening Standard predstaviteľ Edwarda Cullena.

 

"Myslím, že je zábavné pracovať s tímom v maličkom mestečku, kde sa všetci stále stretávajú. Vytvoríte si tak skvelé puto. Niečo také som dlho nezažil," pokračoval tiež 28-ročný herec, ktorý v súčasnosti žije v Los Angeles.

 

"Londýn by som si užíval, no pred mojimi dverami by boli stále ľudia. Zvykol som si na Los Angeles, kde sa môžem schovať a ľahko uniknúť cez podzemné garáže," vysvetlil Pattinson dôvod svojho presťahovania z Veľkej Británie do USA.

 

Robert Pattinson na seba upozornil ako Cedric Diggory vo filme Harry Potter a Ohnivá čaša (2005). Skutočne sa však preslávil až o tri roky neskôr, keď stvárnil upíra Edwarda Cullena v prvej zo série filmových adaptácií romantickej ságy Twilight. Zahral si aj v ďalších štyroch častiach, z ktorých posledná s názvom Twilight sága: Úsvit - 2. časť mala v slovenských kinách premiéru v novembri 2012. Diváci a diváčky ho môžu poznať aj z romantickej drámy Nezabudni na mňa (2010), na ktorej spolupracoval aj ako výkonný producent, či filmov Voda pre slony (2011), Miláčik (2012) alebo Cosmopolis (2012). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies