Robert Pattinson sa chce presťahovať do Brooklynu

NETKY.SK • 17 December 2014, 10:39 • 2 min
Robert Pattinson sa chce presťahovať do Brooklynu

BRATISLAVA - Britský herec Robert Pattinson si chce kúpiť dom v newyorskej štvrti Brooklyn. Magazínu Us Weekly to potvrdilo viacero nemenovaných zdrojov.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný rodák z Londýna si údajne vyhliadol nehnuteľnosť z roku 1925 vo Vinegar Hill. Dom má štyri izby, tri kúpeľne, krb, priestrannú kuchyňu i garáž pre viacero áut. „Nechce, aby ho neustále obťažovali ľudia, no zároveň nechce byť ďaleko od zábavy, ktorú ponúka mesto,“ vyjadril sa jeden zo zdrojov o hercovi, ktorý sa doteraz zdržiaval striedavo v Kalifornii, New Yorku a hlavnom meste Veľkej Británie.

 

Robert Pattinson na seba upozornil ako Cedric Diggory vo filme Harry Potter a Ohnivá čaša (2005). Skutočne sa však preslávil až ako upír Edward Cullen z päťdielnej série filmových adaptácií romantickej ságy Twilight (2008 -2012). Diváci a diváčky ho môžu poznať aj z romantickej drámy Nezabudni na mňa (2010), na ktorej spolupracoval aj ako výkonný producent, či filmov Voda pre slony (2011), Miláčik (2012) alebo Cosmopolis (2012). V minulosti randil napríklad s Kristen Stewart či Imogen Kerr. V súčasnosti tvorí pár s anglickou speváčkou FKA twigs. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies