Robert Pattinson nemá problém so sexuálnymi scénami

NETKY.SK • 5 Jún 2012, 04:52 • 2 min
Robert Pattinson nemá problém so sexuálnymi scénami

Robert Pattinson nemá problém so sexuálnymi scénami - Celebrity Anglický herec Robert Pattinson nemá problém so sexuálnymi scénami. Skôr si myslí, že ťažšie to majú jeho herecké kolegyne.

slovakia

left justify in out

img

Anglický herec Robert Pattinson nemá problém so sexuálnymi scénami. Skôr si myslí, že ťažšie to majú jeho herecké kolegyne. Vášnivé milenecké scény sa nachádzajú aj v novej snímke Cosmopolis v réžii Davida Cronenberga, ktorá sa v týchto dňoch dostáva do kinodistribúcie po celom svete. Pattinsonovu sexuálnu partnerku hrá Patricia McKenzie. "Naozaj nemám problém s týmito scénami a ani všeobecne s nahotou. Myslím si, že omnoho komplikovanejšie to majú herečky, ktoré sa boja, aby tieto scény nezneužili bulvárne médiá alebo aby sa ich nahé fotky nešírili po internete," uviedol herec, ktorý sa preslávil ako upír Edward vo filmovej ságe Twilight. "Sexuálne scény s Patriciou boli ale veľmi náročné. Bolo to trochu zvláštne, pretože v scenári bolo napísané, že na začiatku scény dôjde k sexu a potom mal nasledovať dialóg. David (Cronenberg, pozn. red.) mal však brilantný nápad nechať nás porozprávať sa počas sexu," prezradil 26-ročný Pattinson.

Za veľkým úspechom ságy Twilight stoja predovšetkým diváčky - tínedžerky, medzi ktorými je herec spolu s predstaviteľkou hlavnej ženskej postavy Kristen Stewart veľmi obľúbený. Snímka Cosmopolis je však určená dospelým divákom a diváčkam. Hrá v nej Erica Packera - miliardára a kráľa Wall Street, ktorému sa náhle zrúti celý svet. Herec dúfa, že práve vďaka tomuto filmu nastane prelom v jeho kariére a ľudia ho nebudú vnímať len ako hviezdu Twilightu. "Keď ste súčasťou tak nesmierne populárnej filmovej série, zvyčajne to zatieni všetko ostatné, čo robíte, kým sú tie filmy v povedomí ľudí. Teraz sú populárne filmy ako Hry o život , ktoré si získavajú čoraz viac pozornosti. Pre mňa je to veľmi pozitívne, pretože sa môžem oslobodiť od postavy, ktorú zosobňujem v Twilighte," povedal herec, ktorý medzi jednotlivými dielmi upírskej ságy účinkoval v snímkach Nezabudni na mňa (2010) či Voda pre slony (2011). "Je to trochu ironické, ale úlohu v Cosmopolise mi ponúkli v posledný deň nakrúcania Úsvitu (posledná časť ságy Twilight, pozn. red.). Bol to úžasný pocit počuť, ako mi volá David Cronenberg v tak výnimočnú chvíľu. To mi pripomína, že by som mal byť veľmi vďačný za to, čo mi sága Twilight priniesla," dodal herec.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies