Róbert Mazáň z Podbeskidzie do Žiliny už na riadny prestup

NETKY.SK • 7 September 2016, 09:02 • 2 min
Róbert Mazáň z Podbeskidzie do Žiliny už na riadny prestup

ŽILINA - Ľavý obranca a člen slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov Róbert Mazáň po vyše ročnom hosťovaní z Podbeskidzie Bielsko-Biała už aj oficiálne prestúpil do MŠK Žilina. Vedenie "šošonov" si uplatnilo na 21-ročného hráča opciu, informoval MŠK na klubovom webe.

slovakia

left justify in out

"Vedenie nášho klubu si uplatnilo na rodáka z Drietomy opciu, preto po dohode s poľským druholigistom nebránilo nič v tom, aby sme s 21-ročným ľavákom podpísali zmluvu do 31. decembra 2018," uviedol klub.

 

"Som naozaj veľmi šťastný, že som sa stal hráčom MŠK Žilina. Poviem pravdu, že po príchode do Žiliny na jedenapolročné hosťovanie, bol jeden z mojich cieľov prestúpiť natrvalo k šošonom. Skutočne som veľmi rád, pretože som v Žiline spokojný," povedal Mazáň, ktorý za MŠK odohral doposiaľ 26 zápasov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies