Róbert Mak: Dosiahli sme dôležité víťazstvo

NETKY.SK • 31 Júl 2015, 08:40 • 2 min
Róbert Mak: Dosiahli sme dôležité víťazstvo

SOLÚN - Slovenský futbalový reprezentant v službách gréckeho klubu PAOK Solún Róbert Mak bol spokojný so štvrtkovým najtesnejším víťazstvom 1:0 nad Spartakom Trnava v úvodnom zápase 3. predkola Európskej ligy 2015/2016.

slovakia

left justify in out

Stretnutie ovplyvnilo vylúčenie domáceho obrancu Miguela Vítora hneď v 2. min. "Musím priznať, že červená karta pre Miguela Vítora bola správna. Je dôležité, že sme skórovali, mohli sme dokonca streliť dva-tri góly. Dnes sme predviedli dobrý výkon, hoci sme hrali o jedného hráča menej. Stretnutie sa hralo vo vysokej teplote, ale nepredstavovalo to pre nás žiadny problém," citovala Makove pozápasové slová oficiálna stránka PAOK-u.


Dvadsaťštyriročný bratislavský rodák neskôr na svojom vlastnom webe priznal, že jeho mužstvo muselo hrať inak, ako pôvodne zamýšľalo. "Neviem, či som už hral v takýchto podmienkach. Po vylúčení sme museli zmeniť celý systém našej hry. Bolo dôležité, že sme to vzadu uhrali na nulu. Sústredíme sa na odvetu, ktorú chceme zvládnuť a postúpiť do ďalšieho kola Európskej ligy," doplnil Róbert Mak.


Odveta je na programe vo štvrtok 6. augusta v Zlatých Moravciach, ktoré sú prechodným domovom Spartaka počas úvodných eliminačných kôl EL 2015/2016.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies