Robert Křesťan a Druhá Tráva sa tešia na koncert v Bratislave

NETKY.SK • 23 Február 2015, 11:47 • 2 min
Robert Křesťan a Druhá Tráva sa tešia na koncert v Bratislave

BRATISLAVA - Český hudobník Robert Křesťan a kapela Druhá Tráva sa tešia na koncert v bratislavskom Ateliéri Babylon.

slovakia

left justify in out

Podujatie sa bude konať 4. marca a muzikanti na ňom predvedú aj skladby z ostatného albumu Pojďme se napít (2013), na ktorom hosťujú Charlie McCoy, Pavel Petržela a Tomáš Buzek, pričom o produkciu sa postaral Steve Walsh.


"Na Slovensko sa, samozrejme, teším. Vystupujem tu štyrikrát do roka a vždy sa cítim dobre vďaka skvelému publiku. Každý koncert je pre nás prekvapením, pretože väčšinou dopredu nevieme, čo budeme hrať. Na koncerte v Ateliéri Babylon však určite zaznejú skladby Pojďme se napít, Tažní koně či Srkala mošt stýblem trávy. Verím, že skladby z posledného albumu Pojďme se napít publikum zaujmú a potešia. Všetky tie skladby sú môjmu srdcu blízke, preto som ich vybral," prezradil Robert Křesťan.


Robert Křesťan, ktorý pôsobil aj v kapelách Trapeři a Poutníci, pomáhal zakladať formáciu Druhá Tráva v roku 1991. Okrem neho v zoskupení pôsobia aj Luboš Malina, Luboš Novotný, Emil Formánek, Tomáš Liška a Kamil Slezák. V roku 1991 vydali prvý, eponymný album, na ktorý nadviazali nahrávkami ako Starodávný Svět (1994), Pohlednice (1997), Good Morning, Friend (2004), Dylanovky (2007) alebo Shuttle To Bethlehem (2011).



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies