Róbert Jež sa do streleckej listiny zapísal po 467 dňoch

NETKY.SK • 9 August 2014, 18:07 • 2 min
Róbert Jež sa do streleckej listiny zapísal po 467 dňoch

ZABRZE - Člen širšieho kádra slovenskej futbalovej reprezentácie Róbert Jež sa v piatkovom stretnutí 4. kola najvyššej poľskej súťaže dvakrát strelecky presadil pri víťazstve svojho zamestnávateľa Górnika Zabrze nad Jagielloniou Bialystok (3:0).

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročný stredopoliar najskôr v 29. min premeneným pokutovým kopom otvoril skóre duelu, v 60. min zvýšil na priebežných 2:0. Zaujímavosťou je, že rodák z Nitry prekonal 467 dní dlhé čakanie na ligový gól. Naposledy napol sieť v rámci poľskej Ekstraklasy 28. apríla 2013 ešte v drese Zaglebia Lubin proti Slasku Vroclav pri víťazstve 4:0.

 

"Pri pokutovom kope sa mi na chvíľu zastavilo srdce. Loptu som nekopol dobre, ale našťastie si našla cestu do siete popod brankárovo brucho. Dúfam, že mi to tam teraz začne padať častejšie, predsa len, tých dní bez streleného gólu bolo až až. Moje góly by som chcel venovať manželke a rodine, ktorá žije na Slovensku a prakticky sa s nimi nevidím. V nedeľu však máme voľno a tak po sobotňajšom tréningu sadnem do auta a aspoň na chvíľu si pôjdem domov na Slovensko dobiť baterky," vyhlásil pre portál sportowefakty.pl hráč 14-násobného poľského majstra. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona