Róbert Jež na dva roky do Górnika Zabrze

NETKY.SK • 9 Január 2014, 18:11 • 2 min
Róbert Jež na dva roky do Górnika Zabrze

ZABRZE - Člen širšieho kádra slovenskej futbalovej reprezentácie Róbert Jež vo štvrtok podpísal s poľským prvoligovým Górnikom Zabrze zmluvu na dva roky. Informoval o tom oficiálny web klubu. Dva dni predtým ukončil 32-ročný záložník spoluprácu s konkurenčným KGHM Zaglebie Lubin.

slovakia

left justify in out

"Som spokojný s tým, že znova môžem hrať za Górnik," povedal Jež, ktorý už raz v tomto klube pôsobil, bolo to v jarnej časti sezóny 2010/2011. "Na fanúšikov si dobre pamätám, budem sa snažiť nesklamať ich. Predovšetkým chcem pomôcť ambicióznemu tímu, ktorý je v tabuľke vysoko. Nebude ľahké dostať sa do základnej zostavy, trénera sa budem snažiť presvedčiť o mojich kvalitách," dodal Jež, ktorý prišiel do Zabrze v čase, keď funkcionári sliezskeho mužstva zháňali náhradu za Krzystofa Maczynského - ten si našiel angažmán v Číne. Na drese bude Jež nosiť číslo 81, rovnako ako pri svojom prvom pôsobení v tomto klube.

Ako je známe, odchod Ježa z Lubina urýchlil incident zo začiatku decembra minulého roka, keď ho napadli a zbili fanúšikovia spomenutého tímu. Jež po incidente odcestoval na Slovensko doliečiť si zranenie chrbta. Nitrianskeho rodáka inzultovali 4. decembra, ataky sa týkali aj lotyšského reprezentanta Denissa Rakelsa a gólmana Michala Gliwu.

"Baníci" figurujú v tabuľke Ekstraklasy po jesennej časti súťažného ročníka 2013/2014 na druhom mieste o 5 bodov za vedúcou Legiou Varšava, Lubin je štrnásty len o skóre nad čiarou zostupu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies