Vláda bude chrániť záujmy Slovákov pracujúcich vo Veľkej Británii

NETKY.SK • 12 November 2016, 19:59 • 2 min
Vláda bude chrániť záujmy Slovákov pracujúcich vo Veľkej Británii

BRATISLAVA – Robert Fico vo štvrtok (10.11.) prijal Michela Barniera, hlavného vyjednávača Európskej komisie pre rokovania s Britániou o jej odchode z Európskej únie.

slovakia

left justify in out

„Slovensko má niekoľko zásadných podmienok a jedna z nich je to, aby občania Slovenska pracujúci v Británii, mali tie isté podmienky ako občania Veľkej Británie. Chceme, aby tam naši ľudia mohli naďalej pracovať. Na tom budeme trvať“, uviedol premiér na sociálnej sieti po rokovaní s Barnierom.

 

 

Michel Barnier, ktorý navštívi zvyšných 27 štátov únie, hodnotil rokovanie s Robertom Ficom mimoriadne pozitívne a zároveň mu gratuloval k úspešnému predsedníctvu v Rade EU. „Veľmi ma teší, že hlavný vyjednávač EK v otázke Brexitu vysoko ocenil úspešnosť nášho predsedníctva. Som hrdý na to, že Slovensko veľmi úspešne zvláda rolu predsedajúcej krajiny, pričom podobné pozitívne ohlasy počúvam od mojich kolegov z EÚ čoraz častejšie“, dodal premiér.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona