Róber Fico nesúhlasí, aby boli novinári sledovaní

NETKY.SK • 14 Január 2021, 15:51 • 2 min
Róber Fico nesúhlasí, aby boli novinári sledovaní

BRATISLAVA - Predseda strany Smer - sociálna demokracia (Smer-SD) Robert Fico nesúhlasí s tým, aby boli novinári sledovaní.

slovakia

left justify in out

 Predseda strany Smer - sociálna demokracia (Smer-SD) Robert Fico nesúhlasí s tým, aby boli novinári sledovaní. Uviedol to na dnešnej tlačovej konferencii. Podľa medializovaných informácií novinárku Denníka N Moniku Tódovú opäť sledujú a podľa denníka o tom mohol vedieť aj Fico. Šéf Smeru doplnil, že keď si ide zabehať, stretne aj iných ľudí a to neznamená, že ich sleduje.

 

Viac k téme: Polícia začala trestné stíhanie pre sledovanie novinárky Tódovej.

„Pani Tódová má jednoducho smolu, že bola v tom istom zariadení na PCR test, ako som bol ja 21. decembra,” podotkol Fico. Na otázku, či má niečo spoločné s tým, že ju sledovali odpovedal „nie, absolútne nič”. Na tlačovú konferenciu sa dostavil bez ochranného štítu, ktorý si po chvíli nasadil. Jeho PCR test bol negatívny.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies