Robbie Williams zverejnil lyric video k piesni Shine My Shoes

NETKY.SK • 30 September 2013, 18:29 • 2 min
Robbie Williams zverejnil lyric video k piesni Shine My Shoes

LONDÝN – Britský spevák Robbie Williams zverejnil lyric video k skladbe s názvom Shine My Shoes. Pieseň je prvým promo singlom z očakávaného albumu Swings Both Ways, ktorý by mal vyjsť 18. novembra.

slovakia

left justify in out

Na skladbe spolupracovali aj Guy Chambers a Chris Heath. Nahrávka Swings Both Ways bude obsahovať 13 skladieb. Hosťovať v nich budú napríklad Lily Allen, Kelly Clarkson, Olly Murs, Michael Bublé či Rufus Wainwright.

Robbie Williams sa preslávil ako člen skupiny Take That, ktorú v roku 1995 opustil, aby sa mohol venovať sólovej kariére. Doteraz vydal deväť sólových štúdiových albumov. K jeho najznámejším hitom patria skladby Angels, Feel, Come Undone, Let Me Entertain You, Millennium, Rock DJ, She's the One, Somethin' Stupid (feat. Nicole Kidman), Radio či Supreme. Po úspešných rokoch, počas ktorých sa vo svojej rodnej krajine stal najlepšie predávaným britským sólovým interpretom, sa do Take That vrátil a spolu s Garym Barlowom, Howardom Donaldom, Jasonom Orangeom a Markom Owenom nahral album Progress (2010). S Take That následne vyrazil na úspešné turné Progress Live.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona