Robbie Williams zaspieva na udeľovaní BRIT Awards

NETKY.SK • 20 Január 2017, 07:57 • 2 min
Robbie Williams zaspieva na udeľovaní BRIT Awards

BRATISLAVA - Anglický spevák Robbie Williams vystúpi na odovzdávaní BRIT Awards, ktoré sa uskutoční 22. februára v londýnskej O2 Arene.

slovakia

left justify in out

Pridal sa tak k už skôr ohláseným interpretom - speváčke Emeli Sandé a formáciám The 1975 a Little Mix. Moderátorom ceremoniálu mal byť kanadský spevák Michael Bublé, ten však svoju účasť údajne zrušil, keďže jeho trojročnému synovi Noahovi v novembri diagnostikovali rakovinu pečene. Organizátori podujatia to však zatiaľ nepotvrdili.

 

Štyridsaťdvaročný Williams už v novembri dostal BRITs Icon Award, čím sa po Eltonovi Johnovi a zosnulom Davidovi Bowiem stal len tretím hudobníkom, ktorému predstavitelia Britského fonografického priemyslu (BPI) udelili toto prestížne ocenenie. Zároveň to bola už jeho 18. BRIT Award, pričom žiaden interpret ich nezískal viac.

 

 

Robert Peter Williams sa preslávil ako člen skupiny Take That, ktorú v roku 1995 opustil, aby sa mohol venovať sólovej kariére. Dosiaľ vydal jedenásť sólových štúdioviek, pričom tú zatiaľ poslednú s názvom The Heavy Entertainment Show uviedol na trh vlani v novembri. K jeho najväčším hitom patria skladby Angels, Feel, Come Undone, Let Me Entertain You, Millennium, Rock DJ, She's The One, Somethin' Stupid (feat. Nicole Kidman), Radio či Supreme. Po úspešných rokoch, počas ktorých sa v rodnej krajine stal najlepšie predávaným britským sólovým interpretom, sa do Take That vrátil a s formáciou vydal album Progress (2010), no po následnom turné skupinu opäť opustil. V rámci európskeho turné k spomínanému albumu The Heavy Entertainment Show (2016) sa v auguste predstaví aj v Českej republike, Maďarsku a Rakúsku.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies