Robbie Williams vystúpi na Silvestra v Londýne

NETKY.SK • 7 December 2016, 10:43 • 2 min
Robbie Williams vystúpi na Silvestra v Londýne

BRATISLAVA - Anglický spevák Robbie Williams oznámil, že 31. decembra v noci odohrá v Londýne špeciálny silvestrovský koncert.

slovakia

left justify in out

Podujatie s názvom Robbie Rocks Big Ben Live sa uskutoční v Methodist Central Hall v štvrti Westminster, pričom naživo ho bude vysielať britská televízia BBC One.

 

 

Štyridsaťdvaročný Robert Peter Williams sa preslávil ako člen skupiny Take That, ktorú v roku 1995 opustil, aby sa mohol venovať sólovej kariére. Dosiaľ vydal jedenásť sólových štúdioviek, pričom tú zatiaľ poslednú s názvom The Heavy Entertainment Show uviedol na trh minulý mesiac. K jeho najväčším hitom patria skladby Angels, Feel, Come Undone, Let Me Entertain You, Millennium, Rock DJ, She's The One, Somethin' Stupid (feat. Nicole Kidman), Radio či Supreme. Po úspešných rokoch, počas ktorých sa v rodnej krajine stal najlepšie predávaným britským sólovým interpretom, sa do Take That vrátil a s formáciou vydal album Progress (2010), no po následnom turné skupinu opäť opustil. V auguste 2010 sa oženil s Aydou Field, s ktorou má dcéru a syna. V rámci európskeho turné k spomínanému albumu The Heavy Entertainment Show (2016) sa predstaví aj v Českej republike, Maďarsku a Rakúsku.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona