Robbie Williams vypredal prvý deň festivalu Sziget

NETKY.SK • 11 August 2015, 15:36 • 2 min
Robbie Williams vypredal prvý deň festivalu Sziget

BRATISLAVA – Tohtoročný festival Sziget odštartoval v pondelok (10.8.) skutočne veľkolepo, keď hneď prvý deň vystúpila hviezda z tých najjagavejších, spevák Robbie Williams.

slovakia

left justify in out

Pred hlavným pódiom sa tiesnilo viac ako 80.000 fanúšikov aj s početným slovenským zastúpením.

 

 

Robbie uviedol podobný koncert ako 18. apríla v Bratislave. V poldruhahodinovej šou ponúkol najväčšie hity Angels, Feel, Let Me Entertain You, pridal aj Bohemian Rhapsody od slávnych Queen.

 

Dnes sa na festivale exkluzívne predstaví kapela Florence and the Machine, s jediným festivalovým koncertom v strednej Európe vystúpi v sobotu 15. augusta kapela Kings of Leon. Lákadlom je určite aj Ellie Goulding, Avicii či Kasabian. Slovenská hudba bude mať zastúpenie v piatok 14. augusta, keď na festivale bude koncertovať kapela z Vranova, ktorá si hovorí Frequency. Jednodňové vstupenky sú stále v predaji cez oficiálny web a pri vstupe na festival.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies